Aktualnie wampiryzuję...

Zaczęty przez Hennos, 26 Marzec 2009, 14:44:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sylvie Vampirique

Cytat: Sebastian Winter w 11 Maj 2009, 00:01:27
zly wplyw to chyba nie....przeciez to z Anna nagrał 3 arcydziela pod rzad Stille, Elodięę i Fassade- a pozniej tez zbylo nie najgorzej :[ :[ :[
w końcu on i tak jest odpowiedzialny za niemal caly material zespolu( w ciagu 20 niemal lat istnienia zespolu Anna podpisala   sie tylko pod 6 nagraniami)

Owszem, ale te arcydzieła jakby zapoczątkowały zmianę stylu na bardziej monumentalny i w końcu zaczęły się pojawiać przeboje, które mnie wkurzają :[
Ten starý dům se rozpadá
Jako přítel můj jako láska má

Sylvie Vampirique

Cytat: Sebastian Winter w 11 Maj 2009, 00:04:02
no.... a za oknem mam widok na Karpaty ;D ;D ;D :[ :[ :[

Ja się wychowałam na Mokotowie, należę więc do klanu wampirów stołecznych :[ :[ :[ ;D
Ten starý dům se rozpadá

Sebastian Winter

przeboje i tak by sie pojawiły...zreszta ktory wykonawca nie nagrał jakiegoś  przebojuu nawet PH napisal kilka(Painting by numbers, i will find you), nie wspominajac o VDGG ( Drop dead)

PS: Alleine zu zweit i Morgen danach to tez przeboje a jakie fajne  :[ :[ :[
Zombie se vrací na zem
Nosferatu z hrobu povstal zpět
Teď povedem svatou válku
Přichází noc venku je úplněk

Sylvie Vampirique

Cytat: Sebastian Winter w 11 Maj 2009, 00:15:29
przeboje i tak by sie pojawiły...zreszta ktory wykonawca nie nagrał jakiegoś  przebojuu nawet PH napisal kilka(Painting by numbers, i will find you), nie wspominajac o VDGG ( Drop dead)

PS: Alleine zu zweit i Morgen danach to tez przeboje a jakie fajne  :[ :[ :[

Te przeboje są akurat trochę lepsze i denerwują mnie mniej ;D :[
Ten starý dům se rozpadá

Sebastian Winter

co nie zmienia tego ze sehnsucht to nie jest moja wyśniona plyta Lacrimosy :[ :[ [nie] [nie] chyba jednak wolę to bardziej monumentalne oblicze zespolu- 
Zombie se vrací na zem
Teď povedem svatou válku

Sebastian Winter

Zombie se vrací na zem
Teď povedem svatou válku

Frippotronic

A ja się zawiodłem zarówno nową Lacrimosą, jak i nowym XIII Stoleti -  niby nie są to złe płyty, ale to już nie to samo co dawniej.

Hennos

Cytat: Sebastian Winter w 11 Maj 2009, 00:01:27
zly wplyw to chyba nie....przeciez to z Anna nagrał 3 arcydziela pod rzad Stille, Elodięę i Fassade- a pozniej tez zbylo nie najgorzej :[ :[ :[
w końcu on i tak jest odpowiedzialny za niemal caly material zespolu( w ciagu 20 niemal lat istnienia zespolu Anna podpisala   sie tylko pod 6 nagraniami)

Nie postarzaj mnie :[ :[ :[
Anne pojawiła się po raz pierwszy na płycie "Inferno", o ile dobrze pamiętam, więc było to zaledwie 14 lat temu ;D
Pamiętam, jak Beksa prezentował te płytę i trochę narzekał, że Anne nie ma głosu jak nasza Anja Orthodox.
Ano nie ma, ale jednak jej głos jest dość charakterystyczny i trudno go pomylić z innym :[ :[ :[
Tvůj těžký úděl
Tvá krev je hřích
Ave nosferatus
Viva dragonis

Hennos

Cytat: Frippotronic w 11 Maj 2009, 01:36:56
A ja się zawiodłem zarówno nową Lacrimosą, jak i nowym XIII Stoleti -  niby nie są to złe płyty, ale to już nie to samo co dawniej.

Nowe XIII. Stoleti jest o wiele lepsze niż nowa Lacrimosa; "Dogma" jest ciekawsza od "Metropolis" i "Vendetty", a trudno tamte płyty nazwać mało ciekawymi.
No i powrócił Nosferatu do tekstów, bo na "Vendecie" go chyba nie było :[ :[ :[
Tvůj těžký úděl
Tvá krev je hřích
Ave nosferatus
Viva dragonis

Tamara

"Dogma" to jest bardzo dobra plyta i tam nie ma zlego utworu, a nowa Lacrimosa ma zle utwory :(

"Inferno" :[ :[ :[
Halt mich - mein Leben - halt mich!

faethor-ferenczy

Dogma; pierwsze wrażenie - rewelacja  :[ :[ :[ O0 - lepsze od nijakiej "Vendetty" ( [nie])
Sometimes it's very scary here, sometimes it's very sad,
sometimes I think I'll disappear,sometimes I think ..... I....

Sebastian Winter

XIII. Stoleti i Dogma [ok] [ok] [ok] :[ :[ :[- miejmy nadziję ze Nosferatu powrocil na dobre(  na   Metropolis tez go nie bylo)
Zombie se vrací na zem
Teď povedem svatou válku

Hennos

Tvůj těžký úděl
Tvá krev je hřích
Ave nosferatus
Viva dragonis

Hennos

Tvůj těžký úděl
Tvá krev je hřích
Ave nosferatus
Viva dragonis

faethor-ferenczy

Powrót z pracy przy dźwiękach (bardzo podobają mi się przede wszystkim trashowe momenty) "Sehnsucht"  :[
Sometimes it's very scary here, sometimes it's very sad,
sometimes I think I'll disappear,sometimes I think ..... I....