Też kiedyś kupowałem Teraz Rocka ale gdy stwierdziłem, że tak na prawde dla siebie znajduję tam właśiwe jakies 3-4 strony to zrezygnowałem. Pismo zaczeło schodzić zupełnie na psy po odejściu Beksińskiego. Ich recenzje płyt też mają na prawde sporo do życzenia. Można było zauważyć, że czesto recenzenci nie wiele mieli do czynienia wcześniej z zespołem a po jednym przesłuchaniu płyty wydawali już wyroki.Ta gazeta jest dobra dla niedzielnych rockowców co słuchają takie rzeczy jak Łzy albo ColdPlay i twierdzą, że słuchają dobrego rocka. Dlatego właśnie te 3 gwiazdki to na mnie wrażenia nie robią. To, że napisali, że Over The Hill najlepszy to pewnie dlatego, że gdzieś tak o nim przeczytali i tak też sami naipsali a sami nie mają pojęcia dlaczego jest najlepszy

Gdyby było inaczej to płyta nie miałaby *** tylko przynajmniej **** bo gdyby nawet na płycie tylko był Over The Hill to i tak tyle powinna dostać a przecież jest tam też sporo innych bardzo dobrych utworów jak np. Interference Patternas

Tak czy siak gazeta, której nie polecam. Jeśli chodzi o recenzje płyt to najlepiej udać się na progarchives.com i tam przeczytać kilka recenzji dla danej płyty i wtedy można mieć jakiś obiektywny wynik.