vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH
Charisma "Charisma World" (2022) - trochę zwiariowana płyta (kłania się Zappa, muzyka filmowa); teksty po japońsku; dziwne...
u mnie nietypowo: ZZ Top i Afterburner (1985) - z oryginalnej odnalezionej przypadkiem dzisiaj w piwnicy kasety- kupiłem ją kiedy jeszcze uczęszczałem do podstawówki i jakoś mi zginęła na przestrzeni lat - wielkim fanem tej formacji nie jestem ale ten akurat album zawsze mi się podobał- no i jest na nim wielki klasyk grupy czyli Velcro Fly- utwór który o dziwo odgrywa całkiem dużą rolę w trzecim tomie Mrocznej Wieży Stephena Kinga
Cytat: Sebastian Winter w 03 Października 2022, 17:10:42u mnie nietypowo: ZZ Top i Afterburner (1985) - z oryginalnej odnalezionej przypadkiem dzisiaj w piwnicy kasety- kupiłem ją kiedy jeszcze uczęszczałem do podstawówki i jakoś mi zginęła na przestrzeni lat - wielkim fanem tej formacji nie jestem ale ten akurat album zawsze mi się podobał- no i jest na nim wielki klasyk grupy czyli Velcro Fly- utwór który o dziwo odgrywa całkiem dużą rolę w trzecim tomie Mrocznej Wieży Stephena Kinga Te polskie kasety są czasami cenne i poszukiwane przez kolekcjonerów na całym świecie np: Joy Division itp.