vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH
Cytat: Polset w 01 Września 2010, 01:30:16Jedna z najlepszych płyt prog-rocka czyli IQ i "Subterranea" Zdecydowanie wolę dwie pierwsze płyty IQ; "Subterranea" słuchałem kilkakrotnie i do końca nigdy nie mogłem dotrwać - dla mnie to za "normalna" płyta. Pet Shop Boys "Nightlife" (czyli bardziej popowo - wręcz dyskotekowo; ale trzeba się odstresowywać przed całym dniem pracy... ).
Jedna z najlepszych płyt prog-rocka czyli IQ i "Subterranea"
A u mnie Subterranea gra w tej chwili 2 pierwsze płyty IQ tez sa genialne W sumie tylko album "Are You Sitting Comfortably?" jest słabszy ,no może jeszcze "Nomzamo" chociaż bardzo te płytę lubię
Cytat: Polset w 01 Września 2010, 18:53:33A u mnie Subterranea gra w tej chwili 2 pierwsze płyty IQ tez sa genialne W sumie tylko album "Are You Sitting Comfortably?" jest słabszy ,no może jeszcze "Nomzamo" chociaż bardzo te płytę lubię Wyjątkowo zgadzam się z Polsetem
Dzień dybry! Już po wakacjach, więc znowu jestem."Pilgrimage" jeszcze nie mam, ale będę miała, więc słucham "Typical".
witam Wampirzyce Sylvie- niech ci szyje miekkie bedą
dzisiaj doszla Hennosowa paczka zlotowaczyli slucham: Pilgrimage
Hennos zrobił więc użytek z nadmiaru prezentów jakie przywiozłem na zlot...tak jak prosiłem Miłego słuchania...
Cytat: LukaszS w 01 Września 2010, 21:02:31Hennos zrobił więc użytek z nadmiaru prezentów jakie przywiozłem na zlot...tak jak prosiłem Miłego słuchania...Tak, ale mam już nagrywarkę DVD, więc mogę to rozmnożyć dowolnie "Thin Air".
Cytat: Sebastian Winter w 01 Września 2010, 18:01:36dzisiaj doszla Hennosowa paczka zlotowaczyli slucham: Pilgrimage Hennos zrobił więc użytek z nadmiaru prezentów jakie przywiozłem na zlot...tak jak prosiłem Miłego słuchania...