Polecam w googlach wpisać Peter Hammill i jak pojawi się sofasound... wybrać opcję [tłumaczenie strony] - jest dość zabawnie (szczególnie przy tytułach albumów itp...)

Przykłady:

"Palinurus" zawija je. A rzadko wygląd harmonica, który był moim pierwszym instrumentem (sic!), Nigdy nie dostałem, że nie tylko z nim. I nadal szukaj pamiętać, że białe, a nawet być świadome tego uczucia Ostatni wiersz ....
A potem "Magog". I stuck Pawła i sędzia w łazience i karmione nich przygotowane i nie tak przygotowanych utworów. Dwa przechodzi taśmy, myślę, że ... a potem sporo pracy. Nie wydaje mi się dziwne, że trzymać konkretne rzeczy, takie jak ten, wraz z, powiedzmy, "Ferret". Zasady są takie same: napięcia i uwolnienia. Użyj wypadku, uchwycone na taśmie. W "sproing" (z braku lepszego terminu) dźwięk, który pojawia się na końcu (i jest uwolnienie napięć) był, na przykład raz i tylko raz skutek uderzenia na przycisku na basie sprężarki. Ponieważ jeśli potrzebne wiedzieć, że. Takie wypadki są strewn wszystkich tych nagrań i się Myślę, że zarówno ich czar i innych-worldly menace.