vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: kpt. Nemo w 02 Czerwca 2010, 15:33:49Cytat: Montresor w 02 Czerwca 2010, 14:53:03mam to ładnie wydane na 5 LP jednak muzycznie mnie nie porwało A ja na 3 CD i 2 DVD Mi się podobało, a najbardziej świetnie wykonane Echoes. A dla mnie to świetny koncert. Jedyną wadą tego albumu to to, że może być dla niektórych zbyt monotonny; ale klasyki Floydów przeplatane utworami Gilmoura z "On the Island" brzmią wybornie.
Cytat: Montresor w 02 Czerwca 2010, 14:53:03mam to ładnie wydane na 5 LP jednak muzycznie mnie nie porwało A ja na 3 CD i 2 DVD Mi się podobało, a najbardziej świetnie wykonane Echoes.
mam to ładnie wydane na 5 LP jednak muzycznie mnie nie porwało
Poznawanie Zappy czas zacząć, na pierwszy ogień:Hot Rats i od razu zachwyt. Po prostu czuć tą muzykę. Coś pięknego.Co polecacie następnego?
Cytat: kpt. Nemo w 02 Czerwca 2010, 22:00:32Poznawanie Zappy czas zacząć, na pierwszy ogień:Hot Rats i od razu zachwyt. Po prostu czuć tą muzykę. Coś pięknego.Co polecacie następnego?Waka-Jawaka, Grand Wazoo - to coś w stylu Hot Rats; Lumpy Gravy - właściwie wszystko z lat 70 jest bardzo dobre; a z późniejszych Joe's Garage polecam.
fenomenalna !!! świetne partie Gordona i Jacksona
...Undone dopiero zachwyciło bardzo This i Singularity ciekawsze - przynajmniej po pierwszym słuchaniu.