vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH
U mnie aktualnie Lacrimosa "Fassade"
Cytat: ceizurac w 31 Maja 2010, 17:32:18U mnie aktualnie Lacrimosa "Fassade"to chyba bardziej na forum dla wampirow pasuje
Cytat: Sebastian Winter w 31 Maja 2010, 20:25:38Cytat: ceizurac w 31 Maja 2010, 17:32:18U mnie aktualnie Lacrimosa "Fassade"to chyba bardziej na forum dla wampirow pasuje Dokładnie byłem na Ich dwóch komncertach w Krakowie. Pierwszy w hali Wisły był super!!! Koncert rozpoczął się głośnym wejściem przez wybuchający płomieniem ekran i wtedy weszła perkusja oraz wszytskie instrumenty, a w rozpalonym ekranie pojawił się Tilo Wolff !Całe to wejście poprzedzone było delikatnym akompaniamentem klasycznym przez co impet wybuchu, wejścia całej kapeli i ognia stworzył niesamowity klimat
No to jesteś Montresorze kolejnym fanem Lacrimosy na naszym forum.
Cytat: ceizurac w 01 Czerwca 2010, 09:22:22No to jesteś Montresorze kolejnym fanem Lacrimosy na naszym forum. Jak i fanem kilku a może i kilkunastu innych wykonawców - bo od muzyki wszystko się zaczęło Ty także lubisz Lacrimosę ?
A Devil Doll też czcicie ?
Dzięki serdeczne koledzy Zakupy Lacrimosy skończyłem na Fasade (7 CD), nowszych nie znam, zawsze coś innego w kolejce miałem do kupienia A Devil Doll też czcicie ?