Jedno nie przeszkadza drugiemu.
Można być zmęczonym i cieszyć się, iż wszystko się jednak dobrze skończyło.
A na tej okładce widać twarz "po przejściach".
Nie zgadzam się

Zmęczenie życiem a takie zwykłe zmęczenie to zupełnie co innego. Zmęczonym życiem można być już w wieku 30 lat albo nawet wcześniej. Bycie zmęczonym i radość się nie wykluczają to prawda ale zmęczenie życiem nie ma nic wspólnego z radością. Osoby zmęczone życiem chcą jak najszybciej umrzeć i mieć święty spokój. Hammill chce żyć i cieszy się nim. Zresztą z tego co mówił to teraz rzucił fajki i trenuje. Jego kondycji może pozazdrościć niejeden nastolatek. Na każdym koncercie wydaje się, że daje z siebie wszystko...
No ale Zboczcie jak on wygląda podczas wywiadu Ale na Koncertach Czy zdjęciach VDGG Współczesnych Zupełnie inny człowiek
Ze zdjęciami już tak jest, na każdym można wyglądać inaczej 
Dokładnie. To zdjęcie z okładki jest zdjęciem artystycznym, które pewnie miało na celu właśnie przedstawić pewnie jego tak a nie inaczej.
Znam, znam, szczególnie sesja z "The Future Now" jest ciekawa

A najbardziej podoba mi się PH z butelką (chociaż jestem niepijąca), oraz PH brodacz, czyli pierwsze zdjęcie z tego wątku:
http://vdgg.art.pl/forum/index.php?topic=51.0

W Booklet remasterki (wiem wiem Polset gdzie je masz

) Future Now jest pełno zdjęć Hammill pół brodacza. Też chciałbym sobie tak zrobić ale na taki zarost to chyba musiałbym z rok czekać

Hammill z butelką jest the best:) Jakbym tak go zobaczył na ławce w parku to chyba by, go nie poznał

Ktoś tam jeszcze wspomniał o latarniku z winkiem. Ja dodam tylko tyle, że od kiedy zobaczyłem pierwszy raz to video to od tego czasu zawszę podczasu odsłuchu Latarników muszę mieć lampke czrwonego wina koło siebie