vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH
Cytat: Jurski w 20 Kwietnia 2010, 12:01:08Przy okazji Matthew Parmentera, wyczytałem ostatnio, że nowa płyta Discipline jest już bliżej niż dalej Co prawda nie są to żadne konkrety, ale zważywszy na to, że grupa zniknęła na długi czas, bardzo cieszy mnie i taka wiadomość. Ja szczerze mówiąc słuchałem kiedyś Discipline, ale dla mnie to było za zwykłe, proste.
Przy okazji Matthew Parmentera, wyczytałem ostatnio, że nowa płyta Discipline jest już bliżej niż dalej Co prawda nie są to żadne konkrety, ale zważywszy na to, że grupa zniknęła na długi czas, bardzo cieszy mnie i taka wiadomość.
Cytat: ceizurac w 20 Kwietnia 2010, 13:29:20Cytat: Jurski w 20 Kwietnia 2010, 12:01:08Przy okazji Matthew Parmentera, wyczytałem ostatnio, że nowa płyta Discipline jest już bliżej niż dalej Co prawda nie są to żadne konkrety, ale zważywszy na to, że grupa zniknęła na długi czas, bardzo cieszy mnie i taka wiadomość. Ja szczerze mówiąc słuchałem kiedyś Discipline, ale dla mnie to było za zwykłe, proste.Zaskoczony jestem ta opinią i to bardzo. W wolnej chwili rzuć okiem/uchem na to: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=36050975Jest to video z próby do nowej płyty. Wg mnie nie jest to prostsze niż VdGG. No i BARDZO mi sie podoba. Może zmienisz zdanie.