Aktualności:

vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH

Menu główne

Nowe Clan of Xymox

Zaczęty przez Frippotronic, 20 Lipiec 2009, 06:06:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Frippotronic

18 sierpnia ma ukazać się nowa płyta Clan of Xymox

Oto singiel promujący album

http://www.youtube.com/watch?v=-5xuzf5VMSs

Sebastian Winter

kupic trzeba bedzie bo ja Clan bardzo lubie ( ten post bardziej by chyba na Transylwanie pasowal)  :[ :[
What can I say when, in some obscure way,
I am my own direction?

Frippotronic

Mi się w ogóle nie podoba, Xymox się skończył na drugiej płycie  [ok]

Sebastian Winter

a tam....ostatnie 3 plyty czyli Notes..., Farewell i Breaking point są zajefajne  0=0 0=0
I am my own direction?

Polset

Kiedyś ich lubiłem ale już tego nie słucham. Znałem ich twórczość z lat 80tych Teraz nie wiem co robią i jakoś mam to w..... ;D   Kiedys powiedziałem o nich "Progresywne Depeche Mode" Ale wole normalną muzykę progresywną a normalne Dm niż takie nie wiadomo co. To jest kiepskie Sorry :P 
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"

Sebastian Winter

a ja tam bede ich bronil.......powinienes Polsecie posluchac ich ostatniej plyty Breaking point to mozee byś zmienil zdanie  O0
I am my own direction?

Polset

Cytat: Sebastian Winter w 21 Lipiec 2009, 11:05:12
a ja tam bede ich bronil.......powinienes Polsecie posluchac ich ostatniej plyty Breaking point to mozee byś zmienil zdanie  O0

Mam konto prenium na rapidzie (Tez dzięki Tobie Koleżko :P ) Wiec moge wszystko :D (szkoda ze nagrywarka sie coś zje.. :(
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"

Sebastian Winter

polecam tez znakomity ich album Notes from the underground- chyba najlepsze ich dzielo od czasu Medusy- ja zywie duzy sentyment do tej plyty bo poznalem ją jak mnie jedna panna zostawila i mi ta plyta ( razemz Silent Corner) bardzo pomogla  0=0 0=0 O0
I am my own direction?