Aktualności:

vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH

Menu główne

Nowa płyta Dream Theater Black Clouds & Silver Linings

Zaczęty przez dziobak, 19 Czerwiec 2009, 11:34:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sebastian Winter

bo jak ktos sie na Roberta porywa to mnie szlag jasny trafia   [><] [><] [><] 0>[
What can I say when, in some obscure way,
I am my own direction?

Hennos

Cytat: Sebastian Winter w 19 Lipiec 2009, 20:44:18
bylo mi niestety dane uslyszeć w calosci nową plyte DT- jazda samochodem w towarztswie kolegi nie zawsze jest milą przejazdzką  ;D- ja chcialem zarzucić nowe IQ a on drimow- a ze to jego samochod to musialem przez ponad godzine sluchać Portnoya i spolke  0>[

Współczuję!!!

Zgłoś się do Zusu, może dostaniesz za to w przyszłości dodatek do emerytury, szkoda jedynie że to nie było w pracy ;D
Without deviation from the norm, progress is not possible - F. Zappa.

Polset

Cytat: Hennos w 19 Lipiec 2009, 21:07:33
Cytat: Sebastian Winter w 19 Lipiec 2009, 20:44:18
bylo mi niestety dane uslyszeć w calosci nową plyte DT- jazda samochodem w towarztswie kolegi nie zawsze jest milą przejazdzką  ;D- ja chcialem zarzucić nowe IQ a on drimow- a ze to jego samochod to musialem przez ponad godzine sluchać Portnoya i spolke  0>[

Współczuję!!!

Zgłoś się do Zusu, może dostaniesz za to w przyszłości dodatek do emerytury, szkoda jedynie że to nie było w pracy ;D

;D ;D ;D
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"

Polset

Koledzy, to jeszcze nic ;D Ja kiedyś musiałem słuchać Disco Polo :( ;D W najlepszym wypadku R.M.F fm lub ZET (w kwestii tego drugiego rozumiem Kaczyńskiego-Też bym sie wstydził ;D )
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"

Sebastian Winter

a ja was obu przebije- kiedyś musialem przez caly wieczor sluchać na przemian Dody i Feela- to byl dopiero hardcore bo jak ja slysze glos kupichy to mnie k...rwa jasna bierze  [><] [><] [><]
I am my own direction?

Hennos

No ja kiedyś wracałem z Wawy autobusem, w którym kierowca namiętnie słuchał przeboju disco-polo ze słowami "Zdejmij ubranie, nic nie powiem mamie" ;D ;D ;D
Puszczal to non stop, a niestety był to Autosan bez WC, więc nie było gdzie [paw] puścić ;D

Sebastian Winter

dobre dobre  ;D ;D
nie ma to jak muzyczny masochizm w czystej postaci  0=0 O0
I am my own direction?

Sebastian Winter

a u mnie teraz przed blokiem jakieś debile w przydlugich spodniach hip hopu sluchają  0>[ 0>[ to juz chyba DT wolę
I am my own direction?

Hennos

Cytat: Sebastian Winter w 19 Lipiec 2009, 21:21:27
dobre dobre  ;D ;D

Jakby ktoś był ciekawy...

http://donia09.wrzuta.pl/audio/3srlb7HyZFw/zdejmij_ubranie_nic_nie_powiem_mamie_xd

To zamiast oleju rycynowego, nie trzeba udawać się do apteki ;D
Jest to wprawdzie wątek o DT, ale chyba zbytnio od tematu nie odbiegliśmy ;D ;D ;D

Sebastian Winter

Cytat: Hennos w 19 Lipiec 2009, 21:31:29
dobre dobre  ;D ;D

http://donia09.wrzuta.pl/audio/3srlb7HyZFw/zdejmij_ubranie_nic_nie_powiem_mamie_xd

Jest to wprawdzie wątek o DT, ale chyba zbytnio od tematu nie odbiegliśmy ;D ;D ;D

wlasnie slucham.....chyba zes przegiąl- zdecydowanie wolę DT  ;D ;D choć jak to napisal Eldrich wybierać miedzy czymś takim a DT to jak być Between the devil and the deep blue sea
I am my own direction?

Hennos

Cytat: Sebastian Winter w 19 Lipiec 2009, 21:35:46
dobre dobre  ;D ;D

wlasnie slucham.....chyba zes przegiąl- zdecydowanie wolę DT  ;D ;D choć jak to napisal Eldrich wybierać miedzy czymś takim a DT to jak być Between the devil and the deep blue sea

No, może trochę żartowałem, DT ma pewnie gorsze teksty ;D ;D ;D

Polset

Cytat: Hennos w 19 Lipiec 2009, 21:39:45
Cytat: Sebastian Winter w 19 Lipiec 2009, 21:35:46
dobre dobre  ;D ;D

No, może trochę żartowałem, DT ma pewnie gorsze teksty ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

(Nie patrzyłem co tu nowego bo myślałem że mowa Dm a tu takie ciekawe pogawędki :D )