Aktualności:

vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH

Menu główne

Present czy Trisector?

Zaczęty przez Tamara, 21 Październik 2008, 05:29:24

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ktora plyta VDGG jest lepsza?

Present
5 (22.7%)
Trisector
17 (77.3%)

Głosów w sumie: 16

Kuba

Polset, dobrze, że nie idziesz "z prądem rzeki", aczkolwiek jeden głos przeciwko dziesięciu wygląda co prawda dość dziwaczanie ;D
How can I be free?
How can I get help?
Am I really me?
Am I someone else?

Polset

Cytat: Sebastian Winter w 28 Czerwiec 2009, 00:40:55
a ja lubie obie te plyty 0=0 0=0 O0 Nutter alert z present jest genialny  O0

Własnie własnie ;D
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"

Hajduk

Cytat: Kuba w 28 Czerwiec 2009, 00:58:48
Polset, dobrze, że nie idziesz "z prądem rzeki", aczkolwiek jeden głos przeciwko dziesięciu wygląda co prawda dość dziwaczanie ;D
Nie rozumiem tego komentarza. Zakładam, że każdy z forumowiczów głosuje zgodnie ze swoim sumieniem, tak jak w danej chwili uważa (bo nasze opinie z czasem mogą się zmieniać). I myślę, ze dotyczy to każdej z ankiet.

Sylvie

Cytat: Hajduk w 29 Czerwiec 2009, 18:03:12
Cytat: Kuba w 28 Czerwiec 2009, 00:58:48
Nie rozumiem tego komentarza. Zakładam, że każdy z forumowiczów głosuje zgodnie ze swoim sumieniem, tak jak w danej chwili uważa (bo nasze opinie z czasem mogą się zmieniać). I myślę, ze dotyczy to każdej z ankiet.

Tam na końcu jest emot ( ;D ), czyli była to wypowiedź z przymrużeniem oka ;)
Something makes me nervous,
something makes me twitch...

Kuba

To jest Ship Of Fools, nazwa zobowiązuje :P.
How can I be free?
How can I get help?
Am I really me?
Am I someone else?

Hajduk

Zupełnie nie zwracam uwagi na emotikony. Dla mnie nic one nie znaczą.

Jabukasiga

Mimo kilku świetnych kawałków (Emperor, Nutter Alert) i paru co najwyżej ciekawych improwizacji na Present, to lepszy jest Trisector. Mocarne "Over the Hill" w zasadzie mogłoby wystarczyć jako uzasadnienie. Dopóki tego nie usłyszałem, to myślałem że nikt już obecnie takiego czegoś nie będzie w stanie nagrać, nawet nasza ukochana ekipa (tym bardziej bez Jaxona). A tu proszę, jaka niespodzianka. Poza tym wzruszające Lifetime, dorównujące najlepszym solowym wyciskaczom łez Hammilla. No i humorystycznie potraktowany All that Before, który jest bardzo energetyczny.

ceizurac

Witam Jabukasiga! Pisz, pisz, dyskutuj...  8)

(A Polset nadal samotny w kwestii "Present/Trisector" trwa na posterunku)  ;D
There's the thing, hold it close.
You had your fling. You laid your ghosts.

Time to leave, close the door.
You can't believe you wanted more,
more or less, al for the best
in the end it's al behind you.

There's the thing, for all you know
it's time to let go.

Sebastian Winter

tez witam nowego forumowicza 0=0 0=0

na marginesie dodam ze chociaż glosowalem na Trisectora- to Present tez mi sie bardzo podoba wiec nieco Polseta rozumiem :D
What can I say when, in some obscure way,
I am my own direction?

Polset

Cytat: Sebastian Winter w 20 Październik 2009, 16:48:50
tez witam nowego forumowicza 0=0 0=0

na marginesie dodam ze chociaż glosowalem na Trisectora- to Present tez mi sie bardzo podoba wiec nieco Polseta rozumiem :D

:-* :-* :-*  ;D
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"

Frippotronic

Polset

Natalie

Oczywiście "Trisector", "Present" to dla mnie najsłabsza płyta VdGG, tylko płytka z improwizacjami ją ratuje.
Some call me SATAN others have me GOD
some name me NEMO... I am unborn.

Polset

Cytat: Natalie w 19 Styczeń 2010, 21:26:04
Oczywiście "Trisector", "Present" to dla mnie najsłabsza płyta VdGG, tylko płytka z improwizacjami ją ratuje.

Nie lubie CD-2(to pomyłka) z Present CD-1 jest lepszy od Trisectora a sam Trisector tez fajny
0>[ 0>[ 0>[ 0>[ 0>[ 0>[ 0>[

Sebastian Winter

dajcie juz spokoj z ta klotnia- przeciez jedna strona drugiej nie przetlumaczy swoich powodow do lubienia tej plyty ( tj. Present) ;D
What can I say when, in some obscure way,
I am my own direction?