Aktualności:

vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH

Menu główne

Last fm

Zaczęty przez pilot kameleon, 16 Lipiec 2008, 23:00:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Godbluff

Ja w sumie też nie wiem do końca jaka idea jest tego LastFM, no ale skoro jest tam tyle użytkowników to pewnie jakaś tam jest ;). Ja ogólnie statystyki lubię więc też się zapisałem mimo, że muzyki mp3 zdecydowanie mniej słucham w stosunku do audioCD dlatego skoro na liście nie będzie, że słuchałem VdGG to wcale nie znaczy, że tego nie słucham :). Tak BTW, dział aktualnie słucham można już chyba zamknąć ;D

Polset

Cytat: Emil Škoda w 01 Marzec 2009, 23:18:44
Ja w sumie też nie wiem do końca jaka idea jest tego LastFM, no ale skoro jest tam tyle użytkowników to pewnie jakaś tam jest ;). Ja ogólnie statystyki lubię więc też się zapisałem mimo, że muzyki mp3 zdecydowanie mniej słucham w stosunku do audioCD dlatego skoro na liście nie będzie, że słuchałem VdGG to wcale nie znaczy, że tego nie słucham :). Tak BTW, dział aktualnie słucham można już chyba zamknąć ;D

Myśle ze sens jest jeszcze taki zeby poznawac fajnych ludzi słuchajacych podobej muzyki :)
A co do Aktualnie słucham to jednak bym zostawił ;D Bo mozna cos ciekawego napisac o tym czego sie słucha :)
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"