Aktualności:

vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH

Menu główne

Nowa Płyta IQ Tuż Tuż

Zaczęty przez polsetVDGG, 07 Lipiec 2008, 00:00:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Polset

Ko IQ gwiazdek pożałował w smole będzie się gotował! ;D
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"

Sebastian Winter

Cytat: polsetVDGG w 14 Czerwiec 2009, 11:10:39
Cytat: Sebastian Winter w 14 Czerwiec 2009, 10:51:19
no wlasnie pawel brzycy--- wampiry go zalatwią( a dokladnie Sylwia)...zlokalizowalem goscia i on mieszka w Wa-wie ;D ;D ;D

NA STOS,NA STOS!!! :d

;D ;D ;D ;D

pewnie juz wiesz ze w tym samym TR nowe Green day dostalo 5- czyli ze arcydzielo to jest 0>[ 0>[ [g]
What can I say when, in some obscure way,
I am my own direction?

Sebastian Winter

powinnismy go zmusić by wszystko odszczekal leząc krzyzem na ziemi przed zdjeciem Petera Nichollsa ;D
I am my own direction?

Polset

Cytat: Sebastian Winter w 14 Czerwiec 2009, 11:16:21
powinnismy go zmusić by wszystko odszczekal leząc krzyzem na ziemi przed zdjeciem Petera Nichollsa ;D

Tak jest!
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"

Polset

A Green Day to nawet niem wiem co to jest ;D

Sebastian Winter

i nie musisz bo to [g] jest...jak to slyszwe to mi sie  [paw] chce...
I am my own direction?

Jurski

Swoja droga, to na tej płycie BARDZO podoba mi się bębnienie. Nie wiem czy się zgodzicie, ale jak do tej pory pod tym względem zdecydowanie najlepsza płyta IQ. Zmiana pałkera wyszła zespołowi na dobre. Tymczasem ostatnio sie okazało, że Paul Cook wraca. Z jednej strony fanie, ale z drugiej troszkę szkoda...chociaż może facet sie zainspiruje slysząc, że można lepiej..

Desdemona

Cytat: Jurski w 04 Grudzień 2009, 14:53:54
Swoja droga, to na tej płycie BARDZO podoba mi się bębnienie. Nie wiem czy się zgodzicie, ale jak do tej pory pod tym względem zdecydowanie najlepsza płyta IQ. Zmiana pałkera wyszła zespołowi na dobre. Tymczasem ostatnio sie okazało, że Paul Cook wraca. Z jednej strony fanie, ale z drugiej troszkę szkoda...chociaż może facet sie zainspiruje slysząc, że można lepiej..

Tak, o ile dobrze pamiętam Hennosowi (on jest byłym perkusistą) też się podobała perkusja na najnowszej płycie IQ.
Mnie także się podoba.