Aktualności:

vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH

Menu główne

Nowa Płyta IQ Tuż Tuż

Zaczęty przez polsetVDGG, 07 Lipiec 2008, 00:00:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Martha

Proponuję, aby na forum ogłosić bojkot tej szmaty, a nawet na obydwu forach (także na Transylwanii).

"TERAZ ROCK" SUXX!!!

Ps. Nowe IQ to płyta na 10, stosując forumową ocenę.
Waiting for the doctor to come.

Sylvie

Cytat: Martha w 12 Czerwiec 2009, 21:22:01
Proponuję, aby na forum ogłosić bojkot tej szmaty, a nawet na obydwu forach (także na Transylwanii).

"TERAZ ROCK" SUXX!!!

Jestem przeciw, a nawet za ;D
Something makes me nervous,
something makes me twitch...

Sebastian Winter

Cytat: Frippotronic w 12 Czerwiec 2009, 18:33:59
Cytat: polsetVDGG w 12 Czerwiec 2009, 11:16:42
Cytat: ceizurac w 12 Czerwiec 2009, 10:00:54
"Frequency" w recenzji w "Teraz Rocku" dostało 2 gwiazdki co dowodzi kolejnej niekompetencji piszącego recenzję.
Cytat: Sebastian Winter w 12 Czerwiec 2009, 10:46:55
tam chyba jacyś ludzi o osobowosci ameby pracują ::)..................Frequency to zajefajna plyytaa a powiedziec ze oni są niekompetentni to jakby nic nie powiedzieć [><] [><] 0=0

TO kretyni i idioci!!! (szkoda ze nie wolno przeklinac na forum ;D

DNO, jedna z lepszych płyt roku i 2 gwiazdki? A jakieś Green Day 4, no żenujące.

oni w ogole sa zenujacy od 6 lat.......takiemu  [g] jak Libvertines dawali 5 gwiazdek....a ja jak slysze to  [g] to mi sie  [paw] chce
What can I say when, in some obscure way,
I am my own direction?

Sebastian Winter

nie wspominając o razor f...ing light ktore tez wychwalali.........

I am my own direction?

Sebastian Winter

jak by nowemu PH dali 2 to bym sie powaznie wk....ył 0>[ ( sorry za slownicto O0 - uczucia mnie ponoszą) [><] [><]
I am my own direction?

Martha

Moje hasło bojkotujące już leci na aktualnościach, jak mi doniosła Sylwia (no i sama to widzę) [ok]
Waiting for the doctor to come.

Sebastian Winter

Cytat: Martha w 12 Czerwiec 2009, 21:54:13
Moje hasło bojkotujące już leci na aktualnościach, jak mi doniosła Sylwia (no i sama to widzę) [ok]

0=0 0=0 0=0 [ok] [ok] [ok] [><] [><] [><] ;D :)
I am my own direction?

Sebastian Winter

przegladalem nowy Teraz Rock i tam w tej recenzji napisali ze IQ na Frequency tylko bezmyslnie nasladuje starych mistrzow 0>[  a kilka stron wczesniej nowy Green day dostal  5 gwiazdek 0>[.....dla informacji wampirow dodam tylko ze recenzent ( nowego IQ) nazywa sie pawel brzycy i mieszka w warszawie- bedziemy wiedziec kogo mozna wyssać ;D ;D ;D
I am my own direction?

Polset

Teraz rock to złamane chooje!! (dałem upust emocjom :)
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"

Desdemona

Cytat: Sebastian Winter w 13 Czerwiec 2009, 19:18:39
przegladalem nowy Teraz Rock i tam w tej recenzji napisali ze IQ na Frequency tylko bezmyslnie nasladuje starych mistrzow 0>[  a kilka stron wczesniej nowy Green day dostal  5 gwiazdek 0>[.....dla informacji wampirow dodam tylko ze recenzent ( nowego IQ) nazywa sie pawel brzycy i mieszka w warszawie- bedziemy wiedziec kogo mozna wyssać ;D ;D ;D

Jak z Wawy to już po nim, Sylwia go w wakacje dopadnie ;D

Sebastian Winter

no to fajnie...wysssijcie mu cala krew :[ 0=0
I am my own direction?

Sebastian Winter

z tego co mi sie wydaje to pan pawel brzycy dal nowej Lacrimosie 4 gwiazdki [><] [><] 0>[ [paw]  no comment ;)

I am my own direction?

Polset

Cytat: Sebastian Winter w 14 Czerwiec 2009, 10:28:11
z tego co mi sie wydaje to pan pawel brzycy dal nowej Lacrimosie 4 gwiazdki [><] [><] 0>[ [paw]  no comment ;)

A Kto dał 2 gwiazdki IQ?? 
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"

Sebastian Winter

no wlasnie pawel brzycy--- wampiry go zalatwią( a dokladnie Sylwia)...zlokalizowalem goscia i on mieszka w Wa-wie ;D ;D ;D
I am my own direction?

Polset

Cytat: Sebastian Winter w 14 Czerwiec 2009, 10:51:19
no wlasnie pawel brzycy--- wampiry go zalatwią( a dokladnie Sylwia)...zlokalizowalem goscia i on mieszka w Wa-wie ;D ;D ;D

NA STOS,NA STOS!!! :d