Aktualności:

vdgg.art.pl - całkiem niezła polska strona o VdGG i PH

Menu główne

Domowe audycje

Zaczęty przez Crying Wolf, 04 Luty 2014, 21:24:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Crying Wolf

Mam do was prośbę, a mianowicie: Szukam programu, edytora w którym można nakładac swój głos na nagrania, utwory. Coś w rodzaju takich domowych audycji, słuchowisk. Z góry dziękuje

Polset

Cytat: Crying Wolf w 04 Luty 2014, 21:24:25
Mam do was prośbę, a mianowicie: Szukam programu, edytora w którym można nakładac swój głos na nagrania, utwory. Coś w rodzaju takich domowych audycji, słuchowisk. Z góry dziękuje

Może odtwórz to nagranie na komputerze i włącz zapis jednocześnie i wtedy podkładaj głos. Do rejestracji polecam Jet Audio. A co do tego by program "złapał" odtwarzana,wcześnie przygotowana muzykę  i głos jednocześnie to już kwestia ustawiań karty dźwiękowej i jej ustawień.   
I cieszę się że jestem sam. Samotnie łatwiej myśleć i łatwiej tańczyć kiedy już poumierają wszyscy"

Sebastian Winter

Cytat: Crying Wolf w 04 Luty 2014, 21:24:25

Audycje będziesz robił?
What can I say when, in some obscure way,
I am my own direction?

Crying Wolf

Napisałem już kilka scenariuszy, ale kurcze nie wiem jak to wszystko zmontować :(

Sylvie

Cytat: Crying Wolf w 05 Luty 2014, 23:37:03
Napisałem już kilka scenariuszy, ale kurcze nie wiem jak to wszystko zmontować :(

Sprawdz to:
http://audacity.sourceforge.net/?lang=pl
Something makes me nervous,
something makes me twitch...

Kogut

Również polecam Audacity. To darmowe i bardzo funkcjonalne oprogramowanie, mnóstwo rzeczy można z dźwiękiem zrobić.