http://chat.vdgg.art.pl - chat po północny
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
24.03 Leamington AssemblyInterference PatternsNutter AlertYour Time Starts NowMr SandsAll That BeforeLifetimeBunshoChildlike FaithAll Over The PlaceOver The Hill(We Are) Not HereMan-Erg The Sleepwalkers
Tylko 4 kawałki z ery przed "Trisectorem". Czy to dobrze czy źle to nie wiem. Ale fakt faktem "Power trio" gra dużo "swoich" wypracowanych dla tego i przez ten skład piosenek.
Cytat: ceizurac w 25 Marzec 2011, 13:36:34Tylko 4 kawałki z ery przed "Trisectorem". Czy to dobrze czy źle to nie wiem. Ale fakt faktem "Power trio" gra dużo "swoich" wypracowanych dla tego i przez ten skład piosenek.ten set pokazuje ze nie chcą nie ogladać w przeszłosc- mnie sie podoba
Cytat: Sebastian Winter w 25 Marzec 2011, 14:31:44Cytat: ceizurac w 25 Marzec 2011, 13:36:34Tylko 4 kawałki z ery przed "Trisectorem". Czy to dobrze czy źle to nie wiem. Ale fakt faktem "Power trio" gra dużo "swoich" wypracowanych dla tego i przez ten skład piosenek.ten set pokazuje ze nie chcą nie ogladać w przeszłosc- mnie sie podobaI o to chodzi. Teraz jest teraz. Nie można ciągle patrzeć za siebie, "Future Now".http://www.vandergraafgenerator.co.uk/vdgg_leamingtonspa240311.htm
25.03. Glasgow:Interference PatternsYour Time Starts NowLemmingsAll That BeforeLifetimeBunshoMr SandsOver The HillMathematics (pierwszy raz na żywo)Meurglys IIIChildlike FaithNutter Alert (Guy zagrał solo na perkusji)
Cytat: ceizurac w 26 Marzec 2011, 18:31:0325.03. Glasgow:Interference PatternsYour Time Starts NowLemmingsAll That BeforeLifetimeBunshoMr SandsOver The HillMathematics (pierwszy raz na żywo)Meurglys IIIChildlike FaithNutter Alert (Guy zagrał solo na perkusji)tez fajny set- szkoda ze Snake oil jeszcze nie grają
"Snake Oil" jest o wiele lepszy od "Mr Sands", nie wiem po co to graja, pewnie dlatego, że im łatwiej
Cytat: Sylvie w 26 Marzec 2011, 20:29:06"Snake Oil" jest o wiele lepszy od "Mr Sands", nie wiem po co to graja, pewnie dlatego, że im łatwiej az taki trudny Snake oil nie jest- w koncu wciąż grają Childlike i Lemmingi- one są o niebo trudniejsze od tych nowych
Cytat: Sebastian Winter w 26 Marzec 2011, 20:30:34Cytat: Sylvie w 26 Marzec 2011, 20:29:06"Snake Oil" jest o wiele lepszy od "Mr Sands", nie wiem po co to graja, pewnie dlatego, że im łatwiej az taki trudny Snake oil nie jest- w koncu wciąż grają Childlike i Lemmingi- one są o niebo trudniejsze od tych nowychTak, ale mogą trochę odpocząć grając Mr. Sands
W wywiadzie z telewizji Hammill mówił, że najtrudniej gra się im ten nowy materiał...